domingo, 13 de abril de 2008

Kamúflins (copyright Eva Reche Fontanet '08)
Aquest és el projecte final dels dos Cicles de Grau Superior que he cursat en els últims quatre anys. He juntat el projecte de disseny i el d'il·lustració i el resultat és aquest!!
..........................................................
Este es el proyecto final de los dos Ciclos de Grado Superior que he cursado en los últimos quatro años. Ha juntado el proyecto de diseño con el de ilustración y este es el resultado!!

És un CD interactiu enfocat a nens i nenes entre 4 i 10 anys.
Inclou: Contes il·lustrats, una animació, jocs d'enginy, creació de personatges i escenaris, retallables, fons de pantalla...

Kamúflins tracte d'uns personatges protagonistes molt alegres i divertits que han creat el seu propi món dins del nostre.
Tan sols coneixen la seva existència els més menuts ja que els veuen igual de petits que ells i no els hi tenen por.
Quan troben un adult el veuen tan gran que s’espanten i es camuflen en el seu paraigües màgic per tal de no ser vistos. Tan sols porten el paraigües els Kamúflins més responsables.
............................................................................
Es un CD interactivo dirigido a niños y niñas entre 4 y 10 años.
Incluye: Cuentos ilustrados, una animación, juegos de ingenio, creación de personajes y escenarios, recortables, fondos de pantalla...

Kamúflins trata de unos personajes protagonistas muy alegres y divertidos que han creado su propio mundo dentro del nuestro.
Tan solo conecen su existencia los más pequeños ya que los ven igual de pequeños que ellos y no les tienen miedo.
Cuando ven un adulto, lo ven tan grande que se asustan y se camuflan debajo de su paraguas mágico para no les vean. Tan solo tienen paraguas mágico los Kamúflins más responsables.

Us presento els personatges protagonistes:
No hay comentarios: